Info over account i.v.m. wetgeving

Belangrijke info over uw account en uw privacy

Geachte Gast van Skopein,

Het zal u niet zijn ontgaan dat de Wet op de Privacy binnenkort flink wordt aangescherpt. Graag leggen wij u uit wat dit voor u als gast van Skopein betekent.

Service Theater Skopein wil u en alle Skopein-bezoekers een uitstekende service en informatievoorziening bieden en daarom vragen we naar uw persoonsgegevens. De voorstelling moet goed zijn, de horeca moet naar wens zijn, onze website moet gebruiksvriendelijk zijn, onze nieuwsbrieven relevant, enz. Wij willen u op het hart drukken dat wij zeer zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. U bent onze gast en die overeenkomst gaan wij samen aan. Wij hopen naar alle tevredenheid. 

Service Theater Skopein

Nieuwsbrieven en e-mails en/of servicemails ontvangen?

Als gast van Skopein beheert u uw eigen account. U kunt te allen tijde uw gegevens inzien en wijzigen. U kunt op de website in uw account aangeven welke informatie wij u mogen mailen. U kunt een opt in (= toestemming) geven of u afmelden (opt out).

Belangrijk: Wilt u graag op de hoogte blijven, dan hoeft u niets te doen.

Wilt u zich uitschrijven voor Nieuwsbrieven en e-mails, dan kunt zich afmelden. We houden u dan niet meer op de hoogte van nieuwe voorstellingen, we doen u geen relevante aanbiedingen meer en u ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief niet meer. Wilt u ook geen verjaardagsmail meer ontvangen, dan geldt hetzelfde. U kunt u ook uitschrijven onderaan iedere e-mail, nieuwsbrief of servicemail van ons. Ook onderaan deze mail.

U kunt ons ook vragen, indien u al naar de voorstelling toe geweest bent en geen tickets meer heeft voor de toekomst, om u uit ons bestand te halen. U moet dan de volgende keer wel weer een nieuw account aanmaken als u online wilt bestellen en dat kan onhandig zijn. 

 

Privacyverklaring Skopein

Wilt u ons hele privacy-beleid lezen? Bekijk dan onze Privacyverklaring op de website