Filmhuis

Hope doet leven!

De anderhalve meter blijft voorlopig nog gehandhaafd. Dat betekent dat bioscopen voorlopig de zaalbezetting nog niet volledig kunnen inzetten. Maar ” medio augustus wordt bekeken op welke manier en wanneer de laatste stap van het openingsplan gezet kan worden. Zoals het loslaten van de anderhalve meter en de andere basisregels”  (Rijksoverheid.nl).

Het zou geweldig zijn als we onze prachtige films eindelijk weer eens voor volle zalen zouden mogen vertonen. Daar zitten we allemaal op te wachten. Hoop doet leven!

Filmhuis Winterswijk vertoont films met een meerwaarde. Vrijwel elke dinsdagavond, om half zeven en om negen uur. De films worden vertoond in Service bioscoop Skopein. Het Filmhuis biedt al vele jaren een afwisselend aanbod van films van hoge kwaliteit. Op een laagdrempelige manier en tegen een niet–commerciële prijs weet de stichting een toenemend aantal bezoekers te trekken. Het gaat daarbij om films die niet in het reguliere programma van Service bioscoop Skopein zijn opgenomen.
De komende voorstellingen zijn hieronder te vinden. Reserveren is mogelijk vanaf ongeveer 10 dagen voor de vertoningsdatum. Op de website van het Filmhuis kunt u terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld het programma, korting voor donateurs en aanmelden voor de agenda en nieuwsbrief van Filmhuis Winterswijk.
*Bioscoopbonnen van Skopein en de landelijke bioscoopbon zijn niet geldig bij het filmhuis hier vallen ook de MaDiWoDo-bonnen onder.