13 = Gelukshow

13 een ongeluksgetal? Niet tijdens de 13 = gelukshow bij The Gallery Feesten & Partijen. Zorg ervoor dat jij met jouw team als eerste 13 hokjes op de kaart te sluiten door de opdrachten succesvol af te ronden. Lukt dit? Dan wint jouw team deze erg leuke spelshow!

13 = Gelukshow: hoe werkt deze spelshow?

De deelnemers worden door de presentator ingedeeld in twee teams. Deze twee teams gaan het tegen elkaar opnemen in de 13 = gelukshow!

Ieder team krijgt van onze presentator een enorme speelkaart mee van 1 meter bij 2 meter. Daarop staan 25 genummerde vakjes en elk nummer staat voor een opdracht, die enorm variëren en aan te passen zijn aan het gezelschap. In de hoge hoed van onze presentator bevinden zich 25 ballen met op elke bal de daarop betreffende opdracht. Na elke opdracht laat de presentator een nieuwe bal uit de hoge hoed komen met een uitdagende opdracht voor het hele team! Heb je met je team een opdracht gewonnen, dan mag je dat vakje met die opdracht dichtschuiven. Vakje nummer 13 is opvallend fel van kleur en dit is niet zonder reden.

Het team dat als eerste 13 vakjes afgesloten heeft, heeft het spel gewonnen! Dat team gaat met de schitterende hoofdprijs naar huis. En verliezers, niet getreurd: ook aan de poedelprijs is gedacht!

Prijs: € 425,00 (exclusief drankjes en hapjes/buffetten e.d.)
Tijdsduur: ongeveer 1.5 uur
Aantal personen: 15 t/m 40 personen