Levend Ganzenbord

Ganzenborden. Wie is er niet groot mee geworden? Maar het kan veel leuker zijn als je het aanpast in levend ganzenbord!

Het gezelschap wordt in groepen verdeeld, maar blijft gezellig bij elkaar in de zaal. Er mag steeds een persoon van een groep naar voren komen om aan het speelbord te gooien met een grote dobbelsteen.

Kom je op een algemene opdracht, dan mag de persoon aan het speelbord weer gaan zitten en volgt er een opdracht die bestemd is voor alle groepen. Deze opdracht kan men dan invullen op een antwoordformulier.

Kom je op een doe-opdracht, dan wordt het pas echt leuk. De persoon die aan de beurt is moet dan iets doen onder toeziend oog van de aanwezigen… Doet hij/zij dat goed, dan worden er 10 bonuspunten verdiend.

Natuurlijk zijn er prijzen te winnen. De ploeg die het snelste de finish weet te bereiken en de ploeg met de meeste juiste antwoorden op het formulier worden beloond met een bijzondere prijs.

Ook verwerken wij graag enkele wist-je-datjes in het spel. Heb je iets leuks meegemaakt op het werk, vakantie of op andere momenten? Laat ons dit dan weten, ze zullen garant staan voor de nodige hilariteit!!

Prijs: € 425,00 (exclusief drankjes/hapjes)
Speelduur: ongeveer 1,5 uur
Minimale deelname is 25 personen.